ANNIKAN SALONKI on korkeatasoinen ja lämminhenkinen Kauneushoitola Kauniaisten ydinkeskustassa. Tunnelmallinen hoitola Sinulle, joka arvostat laadukasta, yksilöllistä ja kokonaisvaltaista kauneudenhoitoa ja palvelua!

Tuloksellista ihonhoitoa arvostetulla EXUVIANCE-tuotesarjalla. ILO PALVELLA JO 4 VUOTTA KAUNIAISTEN YDINKESKUSTASSA!

Olen Annika Niittylä, 44v. Koulutukseltani olen SKY-Kosmetologi ja EXUVIANCE-Ihoterapeutti.

Työssäni olen erikoistunut erilaisten iho-ongelmien ja vanhenevan ihon hoitoon EXUVIANCE- tuotteilla ja tehokkailla ihonhoitolaitteilla. Teen myös paljon nuorisopuhdistuksia ja ohjaan asiakkaiden kotihoitoa.

Hoitolassani teen vaativammatkin jalkahoidot laadukkaine lakkauksineen, unohtamatta aina yhtä ihanaa ja rentouttavaa jalkahierontaa! ✨

Lashliftit eli ripsien kestotaivutukset ja erilaiset kulmien käsittelyt ovat kysytyimpiä palvelujani, joita teen vuosien vankalla kokemuksella. 

Elämänkokemukseni, ennakkoluulottumuuteni ja aiempi pitkä urani vaativassa asiakaspalvelutyössä Lentoemäntänä antaa minulle valmiuksia erilaisten ihmisten kohtaamiseen ja hyväksymiseen.

Aasian matkoiltani olenkin omaksunut käsillä tekemisen taidon ja kokonaisvaltaisen hoitokokemuksen tärkeyden, sekä monta muuta kaikkia aisteja hemmottelevaa juttua hoitoihini!

Täydellä sydämellä ja ilon kautta!

Lämpimästi tervetuloa Kauniaisiin kaunistumaan! ♥ 

Yst.terveisin: Annika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uudistunut hoitola Kauniaisten ydinkeskustassa!

Annikan Salongissa jokainen hoitokerta on elämys!

OTA YHTEYTTÄ!